dimecres, 18 d’abril del 2018


ELS FILLETS PROTAGONISTES DE L'AULA DELS LLAÜTS


PAULA CAPÓ

Na Paula ens va presentar el seu peixet que va dur de casa i els seus pares ens van contar el conte de "Nadarin" amb titelles on ella també hi va participar. Després vam fer un peixet amb la nostra mà a una peixera i ens van regalar un quadret molt divertit per jugar.
ERIC 



Van venir el papa i la mama de n'Eric i a la rotllana vam anar diguent els noms de cadesqun i ells també es van presentar. Després ens van explicar que fariem una màscara d'en Nemo... si el coenixiem i mirau que polides van quedar.
LAURA


El papa i la mama de na Laura ens van contar el conte de "L'Oruga Goluda" i després ens van mostrar a fer coquetes d'oliva...vam veure com posaven els ingredients dins un bol i després ho vam pastar i ens la vam endur a casa ja cuita.
SANTI


Per carnaval van venir sa mama i sa germana d'en Santi a contar-mos es conte de "El Caracol que detestaba la lluvia" en castellà i tots esteiem ben atents, aquell dia anavem disfressats de casa i després ens van regalar una màscar d'animalets.
SOFIA

Aquell dia van venir la mama, el papa i la tia i la cosina de na Sofia a contar-nos un conte "¿A que sabe la Luna?". Van dur un teatre fet seu i amb l'ajuda de papa, la mama i na Sofia van anar posant les titelles al teatre, la tia posava el só dels animals i tots vam estar ben concentrats en el que ens proposaven. Després vam dibuixar l'animal que més ens agradava a una cartolina on hi esteien dibuixats petitons.
XAVIER


En Xavier tenia molta il.lusió per mostrar-mos el cotxe de policia del seu pare i així va ser, vam fer un tren tots junts i vam sortir a fora de l'escola i el seu pare i sa mare ens van ensenyar el dins del cotxe, que portava cascs, extintors, una radio i lo més bo ses sirenes que fein molta renou i van posar. Després quan vam entrar a classe ens van contar el conte de "La Bruixa Brunilda" amb unes titelles i un sac i una vareta màgica.
JACK


Van venir el papa i la mama d'en Jack a contar-nos el conte "El petit blau i el petit groc" i com que era un conte de colors ens vam pintar les mans, una de color groc i l'altre de blau i després les vam juntar i vam veure que sortia el color verd i per deixar-ho representat les vam estampar a un paper gros. A continuació ens van donar plastelina d'aquests dos colors i també hi vam jugar mesclant-la per a formar el color verd.  


  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada